Mattopesulamme toimii ympärivuotisesti keleistä riippumatta

Etusivu » Palvelut » Mattojen pesupalvelu

Mattojen pesupalvelu

Liikkuva mattojen pesupalvelu

Mattopesulamme on maailman ainoa liikkuva pesula, joka paitsi pesee – niin myös kuivaa matot siellä missä matot sijaitsevat. Pesutuloksemme on erinomainen ja tasalaatuinen.

Mattopesulamme pesulaatu perustuu pesuprosessiimme kehitetyistä pesuaineista sekä ainutlaatuisesta lian poistomenetelmästä, jossa yhdistyvät lian mekaaninen esikäsittely ja harjapesu, painevesihuuhtelu sekä lämpimän ilman painepuhallustekniikka. Maton kuivaus tapahtuu prosessin loppuvaiheen puhalluksessa ja mahdollistaa nopean palvelumme.
Mattopesulamme palvelut soveltuvat yritysten ja julkisten laitosten sisääntulomatoille sekä asuntoyhtiöiden käytävämatoille.

Mattopesulamme toimii ympärivuotisesti keleistä riippumatta.

Mattopesula huoltaa matot nopeasti ja tehokkaasti

Liikkuva mattopesulamme on varustettu kahdella ammattitaitoisella pesulatyöntekijällä, joiden tehtäviin kuuluu mattojen nouto asiakkaan kiinteistöstä, mattojen pesu ja kuivaus mattopesula-autossamme sekä mattojen palautus asiakkaan kiinteistöön. Huollettavan maton noutaminen ja palauttaminen takaisin paikoilleen hoituu keskimäärin noin 15 minuutissa. Arvioimme pesun yhteydessä myös mattojen kuntoa sekä toimivuutta ja raportoimme aiheelliset huomiomme asiakkaalle pesun jälkeen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot