Green Carpet -mattopesula on Suomessa kehitetty ainutlaatuinen palvelukonsepti

Etusivu » Yritys

Yritys

Green Carpet -mattopesula on palkittu vuonna 2009 maakunnallisella INNOSUOMI -kunniapalkinnolla.

Iso vai paikallinen? Miksei molemmat.

Olemme osa PHM Groupia. PHM on kiinteistöpalvelukonserni, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yrityksistä, joilla on samat arvot ja motiivit; yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta. Uskomme, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla. PHM:n kanssa ei tarvitse miettiä ottaako tutun paikallisen vai ison toimijan. Meiltä saa molempien parhaat puolet.

PHM Group

Yritys ja teknologia

Green Carpet -mattopesula on Suomessa kehitetty ainutlaatuinen palvelukonsepti. Palvelujemme toiminnallisuuden kulmakivi on liikkuvat mattopesulamme. Ne mahdollistavat mattojen pesuhuollon tehokkaasti, korkealaatuisesti ja ympäristöystävällisesti. Kaikki tapahtuu mattojen sijaintipaikalla ilman kuljetushankaluuksia ja erillistä odotusaikaa maton kuivauksesta.Liiketoimintamme sekä ensimmäisen pesuautomme syntyhetki ajoittuu vuoteen 2009. Toimintakonseptimme ja teknologiset innovaatiomme on patentoitu Suomen lisäksi mm. EU:n -yhteisössä, Yhdysvalloissa sekä Venäjällä.Green Carpet -mattopesula on palkittu vuonna 2009 maakunnallisella INNOSUOMI -kunniapalkinnolla.

Liikkuvan mattopesulan ympäristöarvot

Liikkuvan mattopesulamme ja laadukkaiden mattojen avulla voidaan mattohuollon ympäristökuormitusta keventää merkittävästi nykyisiin kiinteisiin mattopesuloihin ja vaihtomattopalveluihin verrattuna. Mattohuollon ympäristöarvojen huomioiminen on entistä tärkeämpää muun muassa 14001 -ympäristöjärjestelmissä.

‍Vedenkulutus perinteisiin mattopesuloihin verrattuna vain viidesosaYmpäristörasituksen keventämisen hyödyistä keskeisin on mattopesuteknologiamme mahdollistama pieni vedenkulutus. Yhden matto-neliömetrin pesuun ja huuhteluun käytämme kokonaisuudessaan yhteensä vain 3-5 litraa vettä kun kiinteistömattopesuloilla laaka- tai rumpupesuprosessi voi käyttää jopa 20-25 litraa vettä pestyä mattoneliömetriä kohden. Useasti vaihdettaviin ja pestäviin vaihtomattoihin verrattuna veden kulutuksemme voi olla vain 2-5 % siitä vesimäärästä mitä vaihtoehtoiset mattopesuprosessit vuositasolla kuluttavat.

Mattojen kuljetukset vähenevät 100 %

Mattojen kuljetukset mattopesulaan ja takaisin kuluttavat paitsi polttoaineita sekä ajoneuvoja – niin myös aikaa ja rahaa. Suunnitelmallinen ajojärjestelymme sekä tarpeeseen perustuva mattojen pesuhuolto liikkuvalla mattopesulalla poistaa mattojen viennit ja tuonnit mattopesuloihin kokonaisuudessaan. Myös vaihtomattopalveluihin verrattuna ajomatkojen määrä vähenee parhaimmillaan jopa kymmenesosaan, sillä laadukkaampien kiinteistömattojen käyttö mahdollistaa jo lähtökohtaisesti pesuhuoltovälin moninkertaistumisen, puhumattakaan mahdollisista kuljetuksista välivarastoihin ja suurpesuloihin.

Green carpetille on myönnetty vuoden 2012 Ympäristöteko -kilpailun kunniapalkinto liiketoimintamallistaan, joka säästää vettä ja energiaa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot