Avoin työhakemus

Kiinnostaako mattojen pesuhuolto? Nautitko asiakaspalvelusta tai viihtyisän asuin- tai liikeympäristön luomisesta? Tule meille töihin! 

Tarjoamme monipuolista työtä vaihtelevilla työajoilla. Tarjolla on vakituista ja kokoaikaista työtä tai osa-aikatyötä, mikä elämäntilanteeseesi kulloinkin sopii. Joustavat työmahdollisuutemme mahdollistavat toimivan arjen sekä työn ja vapaa-ajan tasapainon. Et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta, meiltä saat kattavan perehdytyksen ja sinua tukevan esihenkilön. 

Pidämme huolta työntekijöistämme. Meille on tärkeää, että jokaisella on hyvät puitteet työntekoon työvälineistä ja -vaatteista alkaen. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja meillä voit halutessasi edetä urallasi siirtymällä talon sisällä eri tehtäviin tai kouluttautua. 

Olemme osa pohjoismaista kiinteistöpalvelukonsernia, joka muodostuu alan parhaista paikallisista yhtiöistä. Me olemme juuriltamme yrittäjiä. Siksi emme ole korporaatio, vaan Pohjolan parhaat yhdessä. Meidän matkassamme ei tarvitse valita ison konsernin tai tutun paikallisen työnantajan väliltä. Meiltä saa molempien parhaat puolet. Pääset osaksi paikallista tiimiä, jonka taustalla on tarvittaessa isot muskelit. 

Koska juuremme ovat yrittäjyydessä, arvostamme aloitteellisuutta, reiluutta ja vastuun kantamista. 

Jätä avoin hakemus, käsittelemme sen mahdollisimman pian ja olemme sinuun yhteydessä, mikäli sopiva työpaikka sinulle löytyy. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot