Luotettavaa palvelua helposti ja kustannustehokkaasti

Naantalissa sijaitseva Aurinko Golf on kierrosmäärältään Turun vilkkain golfkeskus. Kahden kentän lisäksi keskukseen kuuluvat myös klubirakennukset ja muut palvelut. Ravintolassa, pukuhuonetiloissa sekä caddiemasterin vastaanotolla on käytössä Green Carpetin toimittamat mittojen mukaan suunnitellut ja leikatut matot, joita Green Carpet myös huoltaa säännöllisesti.

Aurinko Golfin golfseura on jäsenmäärältään yksi Suomen suurimmista golfseuroista ja Turun kolmanneksi suurin urheiluseura. Kenttiä on keskuksella kaksi – yksi täysimittainen 18-reikäinen ja yksi kaikille avoin yhdeksänreikäinen kenttä.  

– Olemme kierrosmäärältämme Turun vilkkain golfkeskus. Pelikierroksia on vuosittain noin 47 000, kertoo Aurinko Golfin toimitusjohtaja ja golfseuran toiminnanjohtaja Antti Ahti.

Kustannustehokas ratkaisu

Aurinko Golf ja Green Carpet ovat tehneet yhteistyötä nyt noin viiden vuoden ajan. Aurinko Golfilla on käytössään Green Carpetin matot pukuhuonetiloissa, klubiravintolan tiloissa sekä caddiemasterin vastaanottotiloissa. Matot on tehty tiloihin sopivaksi mitoiltaan ja muodoiltaan.

– Palvelukokonaisuus muodostuu siitä, että he ovat toimittaneet meille matot ja huoltavat niitä kauden ympäri siten, että meillä on jatkuvasti hyväkuntoiset ja siistit matot lattialla, Ahti kiteyttää.

– Meillä on aiemmin ollut perinteisempiä vaihtomattosysteemejä. Eniten meitä houkutti tässä se, että saimme matot juuri näihin tiloihin tehdyksi. Koimme tämän myös kustannustehokkaaksi vaihtoehdoksi. Nyt kun olemme investoineet omiin mattoihin, niin niitä ei tarvitse olla tuplana. Riittää, että on yhdet matot, jotka käyvät vain pesussa ja laitetaan sen jälkeen takaisin, hän summaa.

Säännöllinen ja nopea huolto mahdollistaa mattojen jatkuvan käytön

Green Carpet huoltaa mattoja säännöllisin väliajoin tietyissä sykleissä. Matot pestään ja kuivataan Green Carpetin pesuautossa, joka kurvaa pihaan aina sovittuna ajankohtana. Pitkät, noin 15-20 metrin mittaiset matot voidaan pestä suoraan paikan päällä autossa. Pesu ja kuivaus vievät keskimäärin alle puoli tuntia, jonka jälkeen matot saadaan takaisin paikoilleen lattialle.

– Välillä pelataan aurinkoisessa säässä ja välillä sateissa säässä. Kentällä on ruohoa ja hiekkaa, ja ne kulkeutuvat golffareiden jaloissa sisälle. Meillä on pääasiassa kivilattiat, minkä vuoksi haluamme pehmentää kulkua ja jättää lian mattoihin. Tästä syystä halusimme pidemmät ja suojaavammat matot, Ahti kuvailee.

– Samat matot ovat olleet käytössä koko ajan. Kovimmissa ovensuupaikoissakin matot ovat kestäneet ihan hyvin. Pukuhuonetiloissa käyttö on hieman kevyempää, ja siellä matot ovat edelleen kuin uudet, hän jatkaa.

”Kaikki on toiminut hyvin ja lupaukset ovat pitäneet”

Yhdeksi palvelun suurimmaksi hyödyksi Ahti kokee kustannustehokkuuden ohella sen, että mattojen avulla saadaan tiloihin enemmän viihtyisyyttä ja näyttävyyttä. Mattoja hän kuvailee laadukkaiksi ja Green Carpetin palvelua luotettavaksi. Kokonaisuus on tilaajalle helppo.

– Tämä on meille helppo ratkaisu. Kun matot tullaan pesemään aina vähän hiljaisempaan aikaan, ei siitä aiheudu häiriötä kenellekään, Ahti sanoo.

– Kun tietyt syklit on sovittu, niin minun ei ole kertaakaan tarvinnut soitella perään, että voitaisiinko nämä matot tulla jo pesemään. Kaikki on toiminut hyvin ja lupaukset ovat pitäneet, hän päättää.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot